Kínálatunk egy olyan eszközzel bővült, ami sokak munkáját meg fogja könnyíteni. A hegesztő kocsi nagyszerű eszköz mindenkinek, aki szeret rendet tartani maga körül a munkaterületen. Nagyon praktikus minden olyan kisebb hegesztőgéphez, aminek nincsen gyárilag kereke (MMA gépek, kisebb TIG és MIG hegesztőgépek).

A kocsin egyszerre tárolhatók egy kisebb hegesztőgép és vízhűtő, gázpalack (ami lánccal rögzíthető) és kisebb eszközök, szerszámok (pl. elektródák, drótkefe stb.) Hatalmas könnyedség, hogy egy összeállított rendszert nem kell megbontani, ha műhely egyik feléből át kell menni a másikba. A kocsi két nagy keréken és két kis bolygókeréken áll, a műhelyben könnyen mozgatható. A tartóoszlopokon helyet kapott egy-egy akasztó a munkakábelek számára is. A kocsi teherbírása 120 kg, ami gyakorlatilag azt jelenti, hogy bármilyen kis méretű, kerék nélküli MIG, TIG vagy MMA gép elhelyezhető rajta. A felső tálca 280x450mm nagyságú, az alsó 288x440 mm. A kocsi lapra szerelve érkezik, és két csavarkulcs használatával pillanatok alatt összeállítható.

Mindamellett, hogy a kocsi nagyon praktikus kialakítású, az ára is verhetetlen. Biztosak vagyunk benne, hogy ez egy olyan kiegészítő, amit minden használója azonnal meg fog szeretni. Ha felkeltette érdeklődését, megvásárolhatja itt.