MIG hegesztőpisztolyok

Ipari felhasználásra alkalmas MIG hegesztőpisztolyokat gyártunk 500 A terhelhetőségig. Gyártmányaink Binzel csereszabatosak, így aki Binzel hegesztőpisztolyt keres, annak a mi termékeink is alkalmasak lesznek - minőségi kompromisszumok nélkül, igen kedvező áron. Gyártáskor a hosszú élettartamot, kényelmes használatot és a megbízható teljesítményt tartjuk szem előtt - azokat a szempontokat, amik valóban lényegesek egy hegesztőpisztolynál.

MIG pisztolyainkat gyártjuk víz- és gázhűtéses kivitelben, fix vagy forgatható nyakkal, 4 féle markolattal, automata rendszerekhez is, akár 500 A terhelhetőségig. A gyártáshoz felhasznált koaxiális és vízáramkábelek is saját műhelyünkben készülnek. A pisztolyok hossza 3-4-5 m, egyedi igényre ettől eltérő hosszban is gyártjuk őket.

Az alábbiakban bemutatjuk a fő típusainkat.

TG GRIP

TG GRIP

TG GRIP

Visszatérő vásárlóink kedvenc típusa ez a fix nyakas, gázhűtéses hegesztőpisztoly család. A legnagyobb munkakomfort, a legtartósabb kivitel.

Bővebben
TG AL, TG AL GRIP

TG AL, TG AL GRIP

TG AL, TG AL GRIP

Fix nyakas gázhűtéses hegesztőpisztolyok alumínium hegesztéséhez. A pisztolyokat rövidített kábelhosszúsággal, teflon huzalvezetővel és alumíniumhoz való áramátadóval szereljük.

Bővebben
TGF

TGF

TGF

Egy népszerű forgónyakas gázhűtéses hegesztőpisztoly család kedvező áron. Büszkék vagyunk rá, hogy a forgónyakak saját műhelyünkben készülnek. A pisztolyokat jól bevált G markolatunkkal gyártjuk, a kábelt gömbcsuklós törésgátló védi.

Bővebben
TGW GRIP

TGW GRIP

TGW GRIP

Vízhűtéses hegesztőpisztoly család, ami minden igényt kielégít, A GRIP markolat kényelmes fogást biztosít és stabil fogást biztosít bármilyen kesztyűben. A piacon fellelhető hasonló markolatú pisztolyok között ez a legkedvezőbb árú modell. A kábelt robusztus gömbcsuklós törésgátló védi.

Bővebben
TGW AUT

TGW AUT

TGW AUT

Automata rendszerekhez gyártott vízhűtéses hegesztőpisztolyok. Ez a család erősített gumi vízáramkábellel és műanyag csőmarkolattal készül. Választható egyenes vagy 45°-ban hajlított nyakkal, de külön kérésre ettől eltérő kialakítással is elkészítjük Önnek.

Bővebben
TB

TB

TB

Egy ívelt markolattal, fix nyakkal gyártott gázhűtéses hegesztőpisztoly család. Vezérlés: mikrokapcsolóval történik. Könnyű és kedvező árú hegesztőpisztolyok könnyűszerkezetek gyártóinak.

Bővebben
TBF

TBF

TBF

Egy népszerű forgónyakas gázhűtéses hegesztőpisztoly család könnyűszerkezetek gyártóinak. Büszkék vagyunk rá, hogy a forgónyakak saját műhelyünkben készülnek. Mikrokapcsolós vezérléssel.

Bővebben