KÖSZÖNTJÜK A KEDVES ÉRDEKLŐDŐKET!

Cégünk fő profilja a MIG és TIG hegesztőpisztolyok gyártása standard és egyedi kivitelben. Az alábbi sorokban hegesztőpisztolyaink általános jellemzőit olvashatja.

GYÁRTÁSI SZEMPONTOK

Ipari felhasználásra alkalmas hegesztőpisztolyokat gyártunk 500 A (MIG) ill. 300 (TIG) terhelhetőségig. Gyártmányaink Binzel csereszabatosak, így aki Binzel hegesztőpisztolyt keres, annak a mi termékeink is alkalmasak lesznek - minőségi kompromisszumok nélkül, igen kedvező áron. Gyártáskor a hosszú élettartamot, kényelmes használatot és a megbízható teljesítményt tartjuk szem előtt - azokat a szempontokat, amik valóban lényegesek egy hegesztőpisztolynál.

 

ALAPANYAGOK, ALKATRÉSZEK

Hegesztőpisztolyainkat kivétel nélkül első osztályú alkatrészekből és alapanyagokból gyártjuk. Ez vonatkozik mind a széria, mind az egyedi gyártmányainkra. Számunkra fontos, hogy ha valaki vásárol tőlünk egy hegesztőpisztolyt, azt hosszú éveken keresztül megelégedéssel használja, emiatt pisztolyainkat kellően tartós, jól megmunkált alkatrészek felhasználásával gyártjuk. Markolataink mindegyike kényelmes fogást biztosít, tartós anyagból és megfelelő falvastagsággal, belső merevítésekkel készül. Kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy a hegesztőpisztolyainkat olyan keresztmetszetű kábellel szereljük, ami megfelel az EN-60974-7 szabvány szerint az adott terhelhetőségnek. A koaxiáls- és vízáram kábeleink előszerelését magunk végezzük, így garantálni tudjuk, hogy minden pisztolyunk a megfelelő kábel keresztmetszettel készül.

 

MIÉRT LÉNYEGES A GARANTÁLT KÁBEL KERESZTMETSZET?

Mert a kábel keresztmetszettel fordítottan arányosan nő a kábelen keletkező hő. A vékonyabb kábellel szerelt pisztoly lehet olcsóbb, de két következménnyel számolni kell. Az egyik, hogy több időt kell hagyni hűlni, azaz csökken a tényleges bekapcsolási idő. A másik, hogy a kábel hamarabb tönkremegy. Mindkettő csökkenti a termelékenységet, ráadásul ha a kábel miatt javítani kell a pisztolyt, annak a költsége rögtön több lesz, mint amit az ember a gyengébb kábel miatt olcsóbb pisztoly megvásárlásával „spórolt”. Minden szempontból megéri a megfelelő kábellel szerelt hegesztőpisztolyt választani.

 

EGYENKÉNTI MINŐSÉG-ELLENŐRZÉS

Hegesztőpisztolyainkat egyenkénti minőségellenőrzének vetjük alá. Minden elkészült darabon ellenőrizzük a rögzítések helyességét, a kapcsolókat, és a vízhűtéses gyártmányokat vizes nyomáspróbának vetjük alá.

 

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Hegesztőpisztolyainkat kivétel nélkül megrendelésre gyártjuk, így azok elkészültére – a megrendelt mennyiségtől – függően 1-3 napot várni kell. Nagyon sürgős esetekben 1-1 darabot akár a megrendelés napján is át tudunk adni, de ehhez minden esetben telefonos egyeztetés szükséges.