TIG hegesztőpisztolyok

Ipari felhasználásra alkalmas TIG hegesztőpisztolyokat gyártunk 300 A terhelhetőségig. Gyártmányaink Binzel csereszabatosak, így aki Binzel hegesztőpisztolyt keres, annak a mi termékeink is alkalmasak lesznek - minőségi kompromisszumok nélkül, igen kedvező áron. Gyártáskor a hosszú élettartamot, kényelmes használatot és a megbízható teljesítményt tartjuk szem előtt - azokat a szempontokat, amik valóban lényegesek egy hegesztőpisztolynál.

TIG pisztolyaink gáz- és vízhűtéses kivitelben készülnek, fix vagy flexibilis nyakkal, Dinse típusú csatlakozóval, 3 féle markolattal. Kábelhossz: 4 v. 8 m, egyedi igényre ettől eltérő. A pisztolyok alapból nem tartalmazzák a vezérlő csatlakozót, de kérésre azokat is felszereljük, vagy külön megvásárolhatók.

A TIG pisztolyok variációnak száma szinte végtelen. Az alábbiakban bemutatjuk a szériagyártmányainkat, és a rendelhető extrákat.

TR

TR

TR

Vásárlóink kedvenc választása a TR TIG/AWI hegesztőpisztoly család. Szuper ergonómikus markolata és bőrtoldata a legnagyobb munkakomfortot biztosítja. Gáz- és vízhűtéses kivitelben.

Bővebben
TRE

TRE

TRE

Kedvező árú, de megbízható, hosszú élettartamra tervezett TIG hegesztőpisztolyok gáz – és vízhűtéses kivitelben.

Tovább
TR B GRIP

TR B GRIP

TR B GRIP

Minden igényt kielégítő TIG hegesztőpisztoly család gáz-és vízhűtéses kivitelben. A gumibetétes GRIP markolat kényelmes és stabil fogást biztosít minden körülmények között. A bőrtoldó ellenállóvá és mégis könnyen kezelhetővé teszi a kábelköteget.

Bővebben
TR V

TR V

TR V

Szelepes hegesztőpisztolyok univerzális hegesztő inverterekhez gázhűtéses kivitelben.

Bővebben
TR AUT

TR AUT

TR AUT

TIG munkakábelek gépi hegesztési feladatokhoz.

Bővebben
RENDELHETŐ EXTRÁK

RENDELHETŐ EXTRÁK

RENDELHETŐ EXTRÁK

TIG pisztolyainkhoz rendelhető extrákról a részletekre kattintva olvashat.

Bővebben