TIG hegesztőpisztolyok

TIG hegesztőpsiztolyok (AWI munkakábelek) minden alkalmazásra, legyen szó akár a legnagyobb igényeket támasztó nehéz fémszerkezetek gyártásáról, akár hobbyszintű barkácshegesztésről. Gyártmányaink a legmagasabb színvonalat képviselik, és ezt Ön ehhez legkedvezőbb áron jut hozzá.

Mint minden hegeztőpisztolyunk, így a wolframelektródás TIG (AWI) hegesztőpisztolyaink minden részét kizárólag a legjobb minőségű alkatrészekből és anyagokból készítjük, így vásárlóinknak egy minden igényt kielégítő és egyenkénti minőségellenőrzésnek alávetett hegesztőpisztolyt adunk.

Gázhűtéses TIG (AWI) munkakábelein 230 A, a vízhűtéses típusok 300 A hegesztőáramig használhatók. Kínálatunkben elérhetőek a szelepes (Lift TIG) és nyomógombos, flexibilis és fix nyakú, 1, 2 v. 4 nyomógombos változatok is. Standard gyártmányainkat Dinse típusú gyorscsatalkozóval készítjük. Minden hegesztőpisztolyunkat a tartósság szempontjának figyelembevételével készítjük el. TIG (AWI) munkakábeleink mindegyikét ergonomikus gumibetétes markolattal készítjük el. ami stabil fogást biztosít minden helyzetben. A 9, 17 és 20 jelű típusok extra karcsú markolattal kerülnek forgalomba, a finom hegesztési műveleteket végzők vagy a legkomfortosabb TIG munkakábelt keresők legnagyobb megelégedésére. A nyomógombos TIG (AWI) hegesztőpisztolyaink elülső bőrtoldattal készülnek, ami meg könnyebb kezelhetőséget, és még nagyobb hővel szembeni ellenállást eredményez. 

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a TIG (AWI) hegesztőpisztolyok világa olyan sokszínű, hogy nem lehet minden igényre felkészülni standard gyártmányokkal. Az alábbiakban bemutatjuk a szériagyártmányainkat, és a rendelhető extrákat.

Standard gyártmányainkat itt vásárolhatja meg, egyedi hegesztőpisztolyok gyártásáról itt olvashat bővebbenTöltse le katalógusunkat!

TR

TR

TR

Vásárlóink kedvenc választása a TR TIG/AWI hegesztőpisztoly család. Szuper ergonómikus markolata és bőrtoldata a legnagyobb munkakomfortot biztosítja. Gáz- és vízhűtéses kivitelben.

Bővebben
TRE

TRE

TRE

Kedvező árú, de megbízható, hosszú élettartamra tervezett TIG hegesztőpisztolyok gáz – és vízhűtéses kivitelben.

Tovább
TR B GRIP

TR B GRIP

TR B GRIP

Minden igényt kielégítő TIG hegesztőpisztoly család gáz-és vízhűtéses kivitelben. A gumibetétes GRIP markolat kényelmes és stabil fogást biztosít minden körülmények között. A bőrtoldó ellenállóvá és mégis könnyen kezelhetővé teszi a kábelköteget.

Bővebben
TR V

TR V

TR V

Szelepes hegesztőpisztolyok univerzális hegesztő inverterekhez gázhűtéses kivitelben.

Bővebben
TR AUT

TR AUT

TR AUT

TIG munkakábelek gépi hegesztési feladatokhoz.

Bővebben
RENDELHETŐ EXTRÁK

RENDELHETŐ EXTRÁK

RENDELHETŐ EXTRÁK

TIG pisztolyainkhoz rendelhető extrákról a részletekre kattintva olvashat.

Bővebben