Hegesztőgépek

Hegesztőgép bármilyen hegesztési feladathoz - legyen Ön nagyipari felhasználó, kisiparos vagy hobbihegesztő, mi a kezébe adjuk azt a megoldást, amivel a hegesztési feladatát maradéktalanul, örömmel el fogja tudni végezni.

Az általunk forgalmazott hegesztőgépek mindegyike kiváló hegesztési teljesítménnyel és minőségi mutatókkal rendelkezik, amit hegesztők ezrei ismernek, és használnak a legnagyobb megelégedettséggel. Választékunkban ugyanúgy megtalálhatók az elhibázhatatlanul egyszerűen kezelhető hegesztő inverterek, mint a hegesztés minden paraméterére kiterjedő szabályozási lehetőséget nyújtó hegesztőgépek, valamint a legkomplexebb irányítást lehetővé tevő szinergikus hegesztőgépek. Az összes bemutatott inverterünk kiemelkedően megbízható típus, amik mögött gyors, hozzáértő, hazai szervízháttér áll.

Amennyiben szeretné a Mastroweld hegesztőgépek valamelyikét a telephelyén megismerni, hívjon minket telefonszámainkon, hogy időpontot egyeztessünk. Egyedi ajánlatért keressen fel minket, egészen biztosak vagyunk benne, hogy megtaláljuk az Önnek is kedvező megoldást.