TAWELD HEGESZTÉSTECHNIKA KFT

A hegesztéstechnika és hegesztőpisztoly gyártásban szerezett 25 éves tapasztalat birtokában alapítottuk cégünket 2010-ben. Profilunk hegesztőpisztolyok, alkatrészek valamint egyéb hegesztéstechnikai berendezések gyártása, forgalmazása és javítása. Minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy az azóta eltelt évek alatt termékeinket a vevők megszerették, erről a számos bel- és külföldi vevőnek értékesített sokezer hegesztőpisztoly és egyéb berendezés tanúskodik.

Nagy örömmel tudatjuk kedves vásárlóinkkal, hogy 2016-ban megnyithatjuk webshopunkat, így termékeink egyszerűbben elérhetővé válnak, mint a korábbiakban voltak.

Cégünk családi vállalkozásként működik a kezdtek óta, annak minden előnyével. Raktárunkban mindig megtalálhatók a hegesztőpisztolyok gyártásához és javításához szükséges kábelek, csövek, csatlakozók és egyéb alkatrészek. Ez biztosítja, hogy rendelésüket rövid határidővel tudjuk teljesíteni. Ezen felül készséggel teljesítjük kedves vásárlóink egyedi hegesztőpisztolyok gyártására vonatkozó kéréseit is.

A szakmában töltött több évtizedes gyakorlat alapján biztosak vagyunk abban, hogy mindig megtaláljuk az Önnek megfelelő megoldást, legyen szó akár a legszigorúbb normák szerinti ipari felhasználásról, akár hobbiszintű hegesztésről.

Kérjük tekintse át megújult honlapunkat és webshopunkat. Bízunk benne, hogy a segítségére tudunk lenni a megfelelő hegesztéstechnikai berendezés kiválasztásában, megvásárlásában és hosszú élettartamú üzemeltetésében. Várjuk észrevételeiket a honlapunkkal kapcsolatban. Bízunk benne, hogy a jövőben megelégedéssel fogja használni termékeinket.

Tóth Antal
ügyvezető igazgató

PROFILUNK

  • Gyártmányaink közt megtalálhatók  gáz- és vízhűtéses MIG/MAG ( CO2 ) és  TIG ( AWI )  hegesztő pisztolyok, a népszerű forgónyakas munkakábelek, gáz és vízhűtéses hegesztő pisztolyok, amelyek minden tekintetben megfelelnek az Europai Unió előírásainak (EN 60974-7). Az általunk gyártott pisztolyok "Binzel" csereszabatosak, azaz műszakilag teljes mértékben azonosak, minőségben azoktól semmiben nem maradnak el.
  • Forgalmazunk és gyártunk hegesztőpisztolyok gyártásához, javításához és üzemeltetéséhez szükséges Binzel csereszabatos alkatrészeket (nyakak, markolatok, kapcsolók stb.), kopóeszközöket (áramátadók, gázterelők, huzalvezetők stb.) valamint csöveket és kábeleket (koaxiális kábelek, vízáram kábelek, víz- és gázcsövek stb.) 
  • A Lincoln Electric viszonteladójaként új hegesztő berendezések beszerzésével állunk megrendelőink rendelkezésére.
  • Vállaljuk a fedettívű hegesztéshez szükséges fedőporkezelő rendszerek tervezését, felszerelését.
  • Rilon  hegesztő invertereket ajánlunk ipari felhasználóknak.
  • Kaphatók nálunk egyes hegesztőgép alkatrészek (pl. dobtartók, csatlakozó aljatok, nyomásszabályzók stb.)
  • Vásárlóink kérésére készítünk hegesztőpisztolyokat egyedi kialakítással. Ez jelenthet (a teljesség igénye nélkül): A választékunkban szereplőtől eltérő hosszú kábellel, eltérő hosszúságú és/vagy kialakítású nyakkal, teflon huzalvezetővel, eltérő markolattal szerelt pisztolyt, vagy automatizált rendszerekhez használható hegesztőpisztoly gyártását. Az alábbi képeken erre láthat néhány példát, bővebben itt olvashat a témáról.