Honlapunkon gyakran előfordul a "Binzel csereszabatos" kifejezés, így nem árt tisztázni, mit is jelent ez valójában.

Azt jelenti, hogy az ilyen jelöléssel ellátott hegesztőpisztoly minden alkatrészében és egészében is megfelel a világmárkának számító Binzel hasonló hegesztőpisztolyainak. Az általunk gyártott hegesztőpisztolyok minden alkatrésze pont olyan méretű, kialakítású és anyagú, hogy a megfelelő Binzel pisztolyba bármikor beilleszthető úgy, hogy annak a minősége nem romlik. Így elmondhatjuk magunkról, hogy a mi hegesztőpisztolyaink műszakilag egyenértékűek a Binzel gyártmányaival.

Cégünknek nagy tapasztalat van a normál bolti kínálattól eltérő hegesztőpisztolyok gyártásában is. Ezeket nem tesszük ki webshopunkba, különben aválaszták áttekinthetetlenül naggyá válna. Ha nem találja meg webshopuk kínálatában az Önnek megfelelő hegesztőpisztolyt, vegye föl velünk akapcsolatot személyesen, és bizonyosak vagyunk benne, hogy el tudjuk azt készíteni.

Jó hír, hogy a webshopunkban vásrolhat viszonteladóként is, ehhez azonban mindenképpen szükséges viszonteladói regisztráció. Regisztráláskor írja meg nekünk megjegyzésként, hogy viszonteladóként szeretne vásárolni. Ebben az esetben az esetleges további adatszolgáltatás ügyében felkeressük Önöket. A felhasználó viszonteladóként történő beállítása minden esetben egyedileg történik, nem automatikusan azonnal.

Viszonteladóként regisztrálhatnak azok a válallkozások, amik a tőlünk vásárolt termékeket tovább értékesítik. Nem regisztrálhatnak viszoneladóként azok a cégek, amik a tőlünk vásárolt termékeket saját termelőeszközükként használják fel, és a vásárolt alkatrészeket saját eszközparkjuk karbantartására használják.

A viszonteladói regisztrációra való jogosultság elbírálása minden esetben egyedileg történik, a regisztráló fél profilja iránti tájékozódás alapján.

Nagy valószínűséggel napokon belül. Minden esetben, ha valamiből többet szeretne vásárolni, mint amennyi a webshop szerint raktáron van, javasoljuk, hogy keressen meg minket telefonon. Minden pisztolyt egyedi megrendelésre gyártunk, nem kell hosszú heteket várni, amíg a hiányzó áru külföldről megérkezik.

Természetesen van. Webshopunkon keresztül egyelőre csak magyarországi címre tudunk megrendeléseket felvenni, de ahogyan eddig is, ezután is örömmel szolgáljuk ki külföldi megrendelőinket is.

Amennyiben külföldi címre rendelne árut, kérjük előtte keressen fel minket e-mailben vagy telefonon, mivel az Álatlános Szerződéses Feltételekben ismertetett szállítási költség csak magyarországi célpontok esetében érvényes.

Amennyiben Ön saját maga kívánja intézni a szállítást saját járművel vagy futárszolgálattal, úgy a megrendelés véglegesítésekor az "Eladó általi szállítás" lehetőséget kiválasztva a webshopon keresztül is akadálytalanul leadható megrendelés.

A webshopon keresztül csak forintban adható le megrendelés. A hagyományos módon e-mailben leadott megrendelések esetén előre egyeztetve lehetséges az EURO-ban történő fizetés. Ezügyben kérem keressenek fel minket e-mailben vagy telefonon.