EGYEDI gyártású hegesztőpisztolyok

Egyik legfőbb erősségünk és büszkeségünk az egyedi hegesztőpisztolyok és nyakak gyártása.

Egyedi gyártmányaink majdnem olyan gyorsan elkészülnek, mint a szériagyátmányok. Ha egy világmárka képviseleténél rendel valaki egyedi kialakítású hegesztőpisztolyt, akkor általában 2 hónapnak el kell telnie, mire azt a kezébe veheti a vásárló. Nálunk erre néhány napot kell csak várni, és sokszorosan kevesebbe kerül, mint a nagy gyártó egyedi terméke.

Hogy mi képezheti egyedi gyáértás tárgyát? Nagyjából a hegesztőpisztoly bármelyik alkatrésze. Erről korábban közzétettünk egy írást honlapunkkon (amit ide kattintva elolvashat), ezért részletesen nem térünk rá ki. Röviden: nyakak, kábelhossz, kábelek erősítése, csatlakozók stb. Vannak olyan vásárlóink, akik vadonatúj hegesztőpisztolyok kábeleinek vagy burkolócsöveinek megerősítését kérik.

Tekints meg galériánkat!

Egyedi nyakak

Büszkék vagyunk rá, hogy az egyedi MIg nyakainkat magunk gyártjuk. Fel vagyunk szerelve minden alapanyaggal és szerszámmal bármilyen víz- vagy gázfűtéses nyak elkészítésére fix vagy forgatható kivitelben bármilyen hosszban vagy hajlítái szögben 45°-ig (annál nagyobb szögben hajlítani nyakat nem javasolt) Minden nyakat szigorú minőségellenőrzésnek vetünk alá, amia vízhűtőkör magasnyomású próbáját jelenti, a termék elkészültekor és közbenső fázisokban is.

Felhívjuk figyelmét, hogy vízhűtéses forgónyakat és nyaktartót is készítünk! Ezek a nyakak 100%-ban Lorch MW7500 kompatibilesek, így gazdaságossá vált egy minőségi forgónyakas vízhűtéses pisztoly beszerzése, vagy a piac egyik legnépszerűbb tipusának karbantartása is.

Tekintsék meg képeinket, további információért és árajánlatért várjuk hívásukat!