Kedves Érdeklődők, kedves Vásárlóink!

Örömmel tárjuk Önök elé a megújult honlapunkat, ami immáron webshoppal is kibővült.

A megújult honlappal a célunk, hogy a termékeinket részletesebben be tudjuk mutatni, mint az eddigiekben, valamint most már lehetőség nyilik a közvetlen vásárlásra is újonnan induló webshopunkon keresztül.

A webshopunk kínálatában egyelőre a kész hegesztőpisztolyok, és a tartós üzemeltetésükhöz szükséges kopóeszközök valamint a népszerű RILON hegesztő invertereink szerepelnek. A választékot azonban folyamatosan bővítjük, így hamarosan a webshopon keresztül is elérhetőek lesznek a hegesztőpiszoplyok gyártásához és javításához szükséges alkatrészek és anyagok, valamint a Lincoln hegesztőgépek is.

Korábbi vásárlóinkat megnyugtathatjuk, az eddig forgalmazott és az árlistánkban szereplő termékeink folyamatosan elérhetők, és a szokásos módon leadott rendeléssel megvásárolhatók.

Honlapunk megújult, de cégünk alapvető értékei nem változnak: a továbbiakban is olyan minőségi hegesztőpisztolyokat gyártunk, amik a legmagasabb szintű követelményeket is kielégítik, valamint továbbra is folyamatosan elérhetőek vagyunk, és rugalmasan viszonyulunk megrendelőink egyedi jellegű kéréseit illetően.

Reméljük a megújult honlapunk hasznára válik majd. Amennyiben bármilyen jellegű kérdése merül fel, keressen fel minket a megadott kapcsolattartási pontokon.

Üdvözlettel:
TAWELD Hegesztéstechnika Kft.